Yoga

Welkom bij Akshara yoga, wekelijkse groepslessen in Sint Job, bij je thuis of op kantoor.

Groepslessen

Privéles

Bedrijfsyoga

“Fijne yoga instructeur die samen met jou naar een oplossing zoekt als je een bepaalde houding niet kan (ik was toen zwanger). Legt geduldig uit (en toont deze ook) hoe je een houding doet als je deze nog niet kent. En een hele fijne rustige stem om naar te luisteren :)”

– Julie

“De yoga bij Kristof is werkelijk fantastisch en overtreft alles. De begeleiding is super, de lessen zijn heel waardevol en impactvol. Je voelt het verschil onmiddellijk in je lichaam en je geniet er de dagen erna ook nog erg van. Kristof voorziet de lessen op een opbouwend tempo en tegelijk heel intuïtief, net alsof hij precies weet wat je op dat moment nodig hebt. Iedere keer opnieuw genieten dus! I’m a fan!!”

– Krista

“De yogalessen van Kristof zijn erg aan te bevelen. Er is een goede balans in de opbouw van de oefeningen. Daarnaast heeft Kristof aandacht voor iedereen zijn eigen kunnen en creëert hij een goede sfeer tijdens de lessen.”

– John

“De lessen van Kristof motiveren me om al mijn spieren en gewrichten regelmatig te oefenen en mij bewust te worden van het trainen van de ademhaling. Kristof geeft de instructies op een rustige manier en laat je in een ontspannen sfeer oefenen. Tegelijkertijd is Kristof iemand die je in gesprekken blijft uitdagen om je grenzen te verleggen en waar te maken wat er in je zit. Dat vind ik bijzonder aan hem. Momenteel doe ik bijna dagelijks korte yoga-en meditatieoefeningen en het is zo’n leuke gewoonte dat het niet moeilijk is om vol te houden.”

– Rozanne

Groepslessen yoga in Sint Job

  • Wekelijkse groepslessen op dinsdag- en woensdagavond in Sint Job
  • Voor elk niveau, starten wanneer je wil
  • Matjes, meditatiekussen en bankjes ter beschikking
  • Breng zelf een dekentje mee voor tijdens de relaxatie

Wil je graag meedoen, neem dan zeker contact op voor een proefles.

Tijdstip: dinsdag en woensdag  20.00u-21.30u

Locatie: Turnzaal basisschool De Brug, Brugstraat 83 2960 Sint Job in ’t Goor (Brecht)

Tarieven

Privéyoga

Er zijn veel goede redenen om privé yogales te volgen. Misschien heb je liefst yoga aan huis, volg je liever een traject op maat van jouw behoeften? Vind je een groepsles te overweldigend, of heb je juist dat ene doel voor ogen? Dan is privé yoga zeker iets voor jou. Ik begeleid je persoonlijk op jouw yoga pad.

Na een kennismakingsgesprek bereid ik een privé yogales of traject voor op maat van jouw wensen of behoeften, aangepast aan jouw niveau. We werken aan een bepaalde houding, rond een thema of met een doel voor ogen. Ook ademhaling, meditatie en filosofie komen aan bod. Deze kunnen zelfs in aparte lessen worden gegeven om je nog meer te verdiepen.

Wil je les volgen in een voor jou vertrouwde omgeving op een moment wanneer het jou uitkomt? Bij je thuis of op het werk? Even er helemaal tussenuit. Ook dat kan in een privé yogales. Ik kom naar jou thuis of een plek die voor jou past en waar jij je goed voelt. Zodat je helemaal kan genieten in een vertrouwde omgeving. 

yoga sint job

Bedrijfsyoga

Bedrijfsyoga en yoga op kantoor

Yoga op kantoor of bedrijfsyoga is een belangrijk onderdeel voor het welzijn op het werk. 

We leiden massaal een zittend leven en ervaren heel wat stress in de dagelijkse routine. Dit heeft een grote impact op de fysieke en mentale gezondheid. Zitten wordt niet voor niets het nieuwe roken genoemd. 

Regelmatig aan yoga doen helpt om deze klachten te voorkomen en zorgt voor een betere fysieke en mentale gezondheid. Positief denken en gezonde energie kunnen dan ook ziekte en burn-out voorkomen en het vergroot de concentratie en welzijn op het werk. Yoga op kantoor kan in veel vormen. Even kort tijdens een pauze op en rond de stoel. Of eerder uitgebreid voor of na de werkuren op de yoga mat.

Mogelijkheden

Ik stem graag de lessen af op jouw wensen en de noden van de werknemers, inhoudelijk zijn deze voor elke sector verschillend. In een kennismakingsgesprek kunnen we de mogelijkheden overlopen. Ik denk graag mee over de beste aanpak binnen de mogelijkheden van het bedrijf.

Graag geef ik zowel yoga ademhalingsoefeningen, yoga houdingen en meditatie of relaxatie in één les, afhankelijke van de beschikbare tijd. Deze kunnen uiteraard ook opgesplitst en los van elkaar gegeven worden.

Alle lessen kunnen zowel op het bedrijf als online (zoom) gegeven worden.

Groepslessen yoga

Ik kom bij jou op het bedrijf de lessen geven en zorg zelf voor matjes, meditatiekussens en bankjes. Dit kan op kantoor of in een aparte ruimte. De duurtijd van de lessen kan worden afgestemd op de mogelijkheden binnen het bedrijf en het moment van de les. Bijvoorbeeld tijdens een pauze, middagpauze, voor of na de werkdag. Uiteraard kan dit ook online via zoom.

Meditatie en relaxatie

Tijdens een meditatie komt de geest tot rust, dat bevordert het concentratievermogen en vermindert stress en stressgerelateerde klachten. De meditaties kunnen in een groepsles geïntegreerd worden of apart gegeven worden.

Met gesproken woord of klankschalen begeleid ik u door de meditatie of relaxatie.