Selecteer een pagina

Yoga

Welkom bij Akshara yoga, hier vind je alles over de wekelijkse groepslessen in Sint Job

Groepslessen yoga in Sint Job

  • Wekelijkse groepslessen op dinsdag- en woensdagavond in Sint Job
  • Voor elk niveau, starten wanneer je wil
  • Matjes, meditatiekussen en bankjes ter beschikking
  • Breng zelf een dekentje mee voor tijdens de relaxatie

Wil je graag meedoen, neem dan zeker contact op voor een proefles.

Tijdstip: dinsdag en woensdag  20.00u-21.30u

Locatie: Turnzaal basisschool De Brug, Brugstraat 83 2960 Sint Job in ’t Goor (Brecht)

Tarieven

Yoga lessen sint Job

“Fijne yoga instructeur die samen met jou naar een oplossing zoekt als je een bepaalde houding niet kan (ik was toen zwanger). Legt geduldig uit (en toont deze ook) hoe je een houding doet als je deze nog niet kent. En een hele fijne rustige stem om naar te luisteren :)”

– Julie

“De yoga bij Kristof is werkelijk fantastisch en overtreft alles. De begeleiding is super, de lessen zijn heel waardevol en impactvol. Je voelt het verschil onmiddellijk in je lichaam en je geniet er de dagen erna ook nog erg van. Kristof voorziet de lessen op een opbouwend tempo en tegelijk heel intuïtief, net alsof hij precies weet wat je op dat moment nodig hebt. Iedere keer opnieuw genieten dus! I’m a fan!!”

– Krista

“De yogalessen van Kristof zijn erg aan te bevelen. Er is een goede balans in de opbouw van de oefeningen. Daarnaast heeft Kristof aandacht voor iedereen zijn eigen kunnen en creëert hij een goede sfeer tijdens de lessen.”

– John

“De lessen van Kristof motiveren me om al mijn spieren en gewrichten regelmatig te oefenen en mij bewust te worden van het trainen van de ademhaling. Kristof geeft de instructies op een rustige manier en laat je in een ontspannen sfeer oefenen. Tegelijkertijd is Kristof iemand die je in gesprekken blijft uitdagen om je grenzen te verleggen en waar te maken wat er in je zit. Dat vind ik bijzonder aan hem. Momenteel doe ik bijna dagelijks korte yoga-en meditatieoefeningen en het is zo’n leuke gewoonte dat het niet moeilijk is om vol te houden.”

– Rozanne