Akshara

Soundhealing Individueel en in Groep

Soundhealing, klankmeditatie en yoga

Met soundhealing, (klank)meditatie en yoga,  begeleid ik je graag op je weg naar persoonlijke en spirituele groei. Jouw weg naar een leven “in tune” met je ware Zelf.

Soundhealing is een holistische, energetische healing op fysiek, energetisch en spiritueel niveau. De rustige tonen en samenklanken van verschillende soorten klankschalen, Gong, en andere meditatieve instrumenten brengen je in een diepe staat van ontspanning of meditatie. Een reis diep in jezelf, gedragen door helende frequenties. Vanuit die diepe staat van ontspanning zal je zelfhelend vermogen werken en laat ik de intentie van de sessie stromen. 

Klank is meer dan alleen geluid. Klank is energie in beweging. Elke trilling van die energie heeft een frequentie. De frequenties resoneren met de diepste lagen van ons zijn. Zo zet ik de juiste frequenties in op jouw unieke noden van het moment.

Het vermindert stress, angst en depressie, verlaagt de bloeddruk en verbetert de werking van organen. Het maakt je hoofd leeg en stress-gerelateerde klachten zullen beter worden. Hierdoor heb je minder last van hoofdpijn of migraine. Je nachtrust zal verbeteren en dat gevoel van ontspanning zal je ook helpen in het dagelijkse leven.

We leven in een tijd waarin visuele prikkels centraal staan. Via de klanken en frequenties ervaren we een andere manier van voelen, het brengt ons in het lichaam.

Soundhealing individueel en in groep helpt je met:

 • Het balanceren van je chakra’s
 • Het oplossen van energetische blokkades
 • Het hoofd stil te maken en te zakken in het lichaam.
 • Diepe connectie met jezelf van waaruit je kan healen en transformeren
 • De trillingen en klanken brengen je letterlijk in evenwicht of harmonie, heel je lichaam en geest resoneren met de klanken
 • Brengt duidelijkheid naar en over jezelf en bepaalde situaties
 • Verminderd stress en stressgerelateerde klachten
 • Betere nachtrust
 • Mentale stabiliteit, verlicht het zware denken

“Tune your Self” – stem je Ziel

In licht en liefde,

Kristof

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”

Nikola Tesla

Soundhealing Individueel

Een individuele klankschaalsessie of klanktherapie werkt diep en intens op fysiek, energetisch en spiritueel niveau. We starten steeds met een gesprek. Vanuit jouw noden van het moment bepalen we de intentie voor de klanksessie. Dit kan gaan van een ontspanning, meditatie, zielsreis of chakra healing tot een energetische behandeling bij fysieke, emotionele en mentale pijn. Een individuele sessie kan heel veel in beweging zetten.

Naast de verschillende klankschalen, gong en andere instrumenten gebruiken we indien gewenst een intuïtieve kaart of oliën om de intentie te bepalen. Na de sessie is er tijd voor reflectie en eventuele coaching. Een individuele sessie werkt ook na de sessie nog door, ook met nazorg wordt rekening gehouden.

Aanbod individuele soundhealing

Hieronder vind je de verschillende behandelingen die je bij mij kan boeken.

Ben je nog niet bekend met soundhealing en zou je er graag op een laagdrempelige manier mee kennismaken, dan kan je een kennismakingssessie boeken. Ben je wel al bekend met soundhealing of wil je graag meteen een volledige sessie boeken, boek dan een individuele soundhealing sessie. 

Bij elke sessie starten we steeds met een gesprek. Samen zetten we vanuit dat gesprek je intentie voor de sessie. Ook na de soundhealing wordt tijd voorzien om te landen en te verwerken. Deze tijd werd meegerekend in de tijdsduur aangegeven bij de sessies, al voorzie je best wat extra tijd achteraf, zodat we de sessie zonder deadlines kunnen afsluiten.

Ben je specifiek op zoek naar een bepaalde sessie of combinatie van technieken, neem dan contact op via het contactformulier, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Kennismaking met soundhealing

individuele soundhealing - klankbad

Tijdens deze sessie maak je een eerste keer kennis met soundhealing. We gaan een gesprek aan over waar jij tegenaan loopt en hoe ik jou het beste kan helpen. Ik geef extra uitleg over soundhealing in het algemeen en de verschillende mogelijkheden. We doen ook al een korte klanksessie waarbij we rond de intentie van ontspanning werken

Duur: ongeveer 1 uur
Energetische uitwisseling: €45 (duo €80)

Individuele soundhealing (75 min)

individuele soundhealing - klankbad

Tijdens deze behandeling focussen we op specifieke technieken om je intentie kracht te geven. Denk hierbij aan een klankbad, waarbij je wordt omringd door klankschalen of een contacthealing met klankschalen of stemvorken op het lichaam.

Net als altijd starten we de sessie met een gesprek om de sessie volledig af te stemmen op jou behoeften. Heb je op voorhand al een intentie gezet of een voorkeur voor gebruik van instrumenten, dan mag je dat tijdens het boeken van de afspraak steeds doorgeven, maar dat hoeft zeker niet, we hebben tijdens de sessie zelf genoeg ruimte om dat samen te bepalen.

Duur: ongeveer 75 min
Energetische uitwisseling: €75 (duo €140)

Diepgaande individuele soundhealing (2 u)

individuele soundhealing

Een diepgaande soundhealing is volledig aangepast aan jouw noden. Ik combineer technieken uit verschillende behandelingen afhankelijk van de afgesproken intentie, waardoor de heling nog dieper kan gebeuren. Deze soundhealing brengt je tot het diepste van je ziel.

Duur: ongeveer 2 uur
Energetische uitwisseling: €120 (duo €220)

Soundhealing in groep

Een soundhealing in groep noem ik liever een klankreis of klankmeditatie. Een klankreis is een zielenreis gedragen en gesteund door helende klanken en frequenties. Je maakt samen met een groep luisteraars een reis naar binnen, naar een diepe staat van ontspanning. Ik begeleid die reis met Tibetaanse en kristallen klankschalen, Gong en andere meditatieve instrumenten. Je drijft weg in een diepe staat van ontspanning op de rustige tonen en samenklanken van de instrumenten. Daar mag dan jouw persoonlijke reis en magie ontstaan.

Ontvang een gratis Soundhealing sessie

Super leuk dat jij hier bent en de kracht van klank wil ontdekken.

Vul je gegevens in en ontvang jouw gratis soundhealing!
Ik geef je uitleg over wat soundhealing is, waarbij het je kan helpen en stuur je een opname om het helemaal zelf te ervaren. Deze sessie brengt je:

 • Diepe ontspanning en vermindering van stress.
 • Laat je blokkades en negatieve energie los.
 • Minder fysieke pijn.
 • Connectie met je ware zelf.

Laat je naam en emailadres achter en je ontvangt meteen de gratis soundhealing in je mailbox!

Liefs,

Kristof

Vul hieronder je gegevens in om je gratis soundhealing te ontvangen.

Curt

Mijn ervaring: een reis van trillingen en vibraties die lichaam en geest roeren. Tijd en ruimte spelen amper nog een rol, enkel vervoering. Soms lichte speelse toesten, dan afgewisseld met een allesdoordringende gonggeluid.

En elke reis is anders, omdat we zelf ook veranderen. Een aanrader!

Dorien

Deze sessie met Kristof zou een onderdeel van mijn week moeten worden. Zowel Kristof als soundhealing brengen zoveel rust en gedragenheid dat ik zonder probleem tot totale ontspanning kom. Een slechte dag en zware emoties worden op een uurtje omgezet in luchtigheid en dankbaarheid.

Chantal

Topervaring! Super fijne klankreis in een tent in het bos die zelfs bij 32gr buiten aangenaam voelt, zachte matras, kussentje, dekentje, thee en zelfs een WC. Kristof zorgt echt voor alles en maakt het magisch met zijn klanken.

Puur genieten !

Over mij

Kristof is de oprichter en drijvende kracht achter Akshara. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen helpen met het vinden van hun ware zelf en hun ideale leven.

Al van jongsaf was muziek een rode draad door zijn leven. Zowel als luisteraar als muzikant. Toen hij zich begon te verdiepen in bewustzijn en innerlijke genezing kwam hij op zijn pad als yogaleraar in aanraking met klankschalen. Die zette hij dan al snel in tijdens de relaxaties.

Vanuit een grote liefde voor meditatie en muziek was het voor hem dan ook vanzelfsprekend om met klankschalen aan de slag te gaan en een opleiding tot “soundhealer” te volgen.

Met zijn sessies soundhealing individueel en in groep is Kristof expert in het energetisch overbrengen van intenties en energie door middel van frequenties. Hij begeleidt je op de klanken van klankschalen, Gong en een hele reeks andere klankinstrumenten in een diepe meditatieve staat. De combinatie van de frequenties en de intentie vloeien door tot in je lichaam, geest en ziel. Van daaruit kan je transcenderen en kan er healing plaatsvinden.

Opleidingen:

 • Yoga leraar: Arhanta ashrams
 • Meditatie leraar: Arhanta ashrams
 • Klankbaden kristallen klankschalen: Ali Young
 • Soundhealer met kristallen klankschalen: Tony Nec
 • Soundhealer met Tibetaanse klankschalen: Tony Nec
 • Gongmaster: Happynings soundhealing
 • Soundhealing met stemvorken: Tony Nec

Akshara Soundhealing: Laat ons samenwerken

Versterk je ademsessie, yoga les, healing of retreat met de transformerende kracht van soundhealing.

We brengen de harmonie van klank en de essentie van jouw sessie samen in een krachtig geheel.

Neem gerust contact op, dan kijken we samen hoe we soundhealing kunnen inzetten op jouw evenement.

Mie-Time Pilates
Union retreats
De Online Yoga juf
Bloom magazine
Gemeente Brecht

Veelgestelde vragen over soundhealing

Hoe gaat zo’n klankreis in groep in zijn werk?

Iedereen komt aan op de locatie en kan even landen op zijn of haar plekje. Zodra iedereen comfortabel ligt, begint de klankreis. Ik begeleid je rustig in een meditatieve staat met behulp van een visualisatie. Dan begint de klankreis zelf. Met behulp van de trillingen van de instrumenten ga je op reis in jezelf. Op het einde van de sessie haal ik je zacht terug naar het hier en nu. Je hebt dan ruim de tijd om terug te keren in je lichaam, ervaringen neer te schrijven in het boekje dat je kreeg en je reis te verwerken.  

We sluiten af met een tas thee, afgestemd op de intentie van de sessie en een cirkel waarin wie wil iets kan delen over zijn reis.

Is een klankreis intensief?

Alles hangt af van de intentie die gezet wordt, een klankreis kan een transformatieve belevenis zijn als jij dat zelf toelaat. In groep is de intentie veel algemener en vaak gericht op diepe ontspanning. Voel je vrij om voor jezelf een andere intentie te zetten als je dat wil. Je bent in een veilige omgeving waar je alles over je mag laten komen. De klankreizen worden zo opgebouwd dat je deze transformaties ook tijdens de reis een plek kan geven. 

In de veilige cirkel achteraf kan je ook delen met de andere deelnemers wat jou heeft aangegrepen. 

Wil je in de diepte gaan en werken op je eigen intenties, dan boek je best een individuele soundhealing, die volledig op jouw noden is afgestemd. 

Wat als ik in slaap val?

Dat kan en is geen probleem. De frequenties van de instrumenten werken sowieso door op het onbewuste niveau. Het is ook zeker niet zo dat als je je niets meer van je reis herinnert, je in slaap bent gevallen. Het is normaal dat je niet alles meer weet.

Is dit een veilige omgeving?

Ja, we zetten veiligheid voorop tijdens een klankreis. Weet dat je alles kan en mag beleven en delen tijdens de reis. 

We vragen daarom ook aan de deelnemers om naar elkaar te luisteren zonder oordeel en om niets te delen over andere aanwezigen zonder hun expliciete toestemming.

Is een online soundhealing of klankreis even effectief?

Hoewel beide sessies op een andere manier werken, blijven de kracht van geluid en de frequenties die gebruikt worden de basis van de soundhealing, wat ook online niet verandert.

Bij een offline sessie voel je de trillingen van de klankinstrumenten rechtstreeks in je lichaam, wat een extra dimensie toevoegt aan je ervaring. 

Een online sessie kan je dan weer volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving, waardoor je ook na de sessie in die diepe ontspanning kan blijven zonder nog het verkeer in te moeten, bv.

Contacteer mij

Laat hier je vraag achter en ik neem zo snel mogelijk met je contact op.

Akshara yoga en Soundhealing

Mieksebaan 187
2960 Brecht

Enkel op afspraak