Selecteer een pagina

Soundhealing

Tune your Self

Wil jij ook graag de diepe staat van ontspanning ervaren tijdens een soundhealing (klanktherapie), klankschaalmeditatie of klankbad?

Laat je in groep of individueel begeleiden met klankschalen naar een diepe staat van ontspanning. Een staat van waaruit mentale en fysieke genezing kan mogelijk is.

“Stem je Zelf” in harmonie met het universum.

Welkom bij Akshara soundhealing.

Klankreis

 

Individuele of duo healing

Samenwerken

” Kristof slaagt erin om je even alles te laten vergeten. Om even weg te zijn van de gehaaste wereld en dat vanuit je vertrouwde omgeving. De opname bekijken wanneer je wil, is daarenboven ideaal en geeft je ook de kans om te onthaasten in plek van zeker op tijd te “moeten” klaarzitten. Na afloop liet ik de trillingen nog rustig door mijn lijf stromen, een heerlijke afsluit van een drukke dag. Ik kijk nu al uit naar de volgende editie. Bedankt, Kristof! “

– Anne (online klanksessies)

Dag Kristof, ik wil je nog eens hartelijk bedanken voor de mooie klanksessie. Het heeft me echt deugd gedaan. Ik ben nadien nog even rustig ergens op een bankje gaan zitten. Ik voel het nog steeds inwerken op mij.  Voel me bij momenten best emotioneel.

Het was een mooie ervaring en het is fijn te merken dat ik er zo voor open sta. Je bent ook zo rustig en dat doet deugd.  Ik voel me veilig bij jou. Heel erg bedankt.

-Freija (individuele klanksessie)

Dit was mijn eerste ervaring met een klankbad en wat heb ik er ontzettend van genoten. Ik kon niet live volgen maar heb de opname bekeken (beluisterd) na een fijne Vinyasa flow. Perfecte afsluiter en echt 15min puur genieten. Savasana met deze klanken.. Een intense ervaring. Dank je wel Kristof!

-Jessie (online klanksessies)

Klankreis

Een soundhealing in groep noem ik liever een klankreis of klankmeditatie. Je maakt samen met een groep luisteraars een reis naar binnen, naar een diepe staat van ontspanning. Ik begeleid die reis met Tibetaanse en kristallen klankschalen, aangevuld met andere meditatieve instrumenten. Je drijft weg in een diepe staat van ontspanning op de rustige tonen en samenklanken van de instrumenten.

Ben je nieuwsgierig? Je kan je inschrijven voor de maandelijkse gratis online klankreis.

Individuele of Duo Soundhealing

Een individuele klankschaalsessie of klanktherapie werkt diep en intens op fysiek, energetisch en spiritueel niveau. We starten steeds met een gesprek. Vanuit jouw noden van het moment bepalen we de intentie voor de klanksessie. Dit kan gaan van een ontspanning, meditatie of klankmassage tot een energetische behandeling bij fysieke, emotionele en mentale pijn. Een individuele sessie zet heel veel in beweging.

We werken dan met klankschalen op het lichaam waardoor de trilling nog sterker resoneert met je lichaam en geest. Naast de klankschalen gebruiken we indien gewenst intuïtieve oliën om de intentie te bepalen. Na de sessie is er tijd voor reflectie en eventuele coaching. Een individuele sessie is intens en werkt ook na de sessie nog door.

De pratijkruimte bevind zich te: Mieksebaan 187, Brecht

De klanksessies zijn enkel op afspraak.

Tarieven klanksessies

Samenwerken

Heb je zin om samen te werken? Wil je me graag boeken voor een klanksessie op jouw evenement, jouw praktijk, kantoor, of bij je thuis? Ik speel met plezier in jouw welnesscomplex, yogastudio, retreat, het begeleiden van een yogales of op een locatie naar keuze. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat even een berichtje via onderstaande knop en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de opties te overlopen.

Eerdere samenwerkingen: