Soundhealing Time to Shine

Welkom bij Akshara en proficiat met het afronden van het Time to Shine traject!
 
Reflecteer op je groei, laat belemmeringen los, omarm je ware zelf en streef naar een stralende toekomst. Laat de helende klanken je omhullen terwijl je je verbindt met de energieën van de hoge frequenties. Open je hart, geest en Ziel voor deze magische reis in jezelf.

De hele klanksessie staat in het teken en de energie van het afronden van Time to Shine traject. Mijn intentie bij de klanksessie is om je in alle licht en liefde even te laten terugblikken, kracht en inzicht bij te brengen bij het vervolgen van je zielsmissie.

Veel luistergenot!

Liefs,

Kristof

Hier onder vind je enkele vragen die je kunnen helpen om een intentie te stellen waarmee je de klanksessie in wil gaan. Neem rustig de tijd om de vragen door te nemen en een antwoord te formuleren.

  • Welke belemmerende overtuigingen, patronen of emoties heb je ontdekt tijdens het Time to Shine traject en wil je graag loslaten om ruimte te maken voor verdere groei?
  • Welke belangrijke momenten, doorbraken of inzichten wil je meenemen tijdens de soundhealing?
  • Hoe wil je tijdens de soundhealing een diepere verbinding maken met je innerlijke zelf en welke aspecten van jezelf wil je beter leren kennen en omarmen?
  • Wat zijn jouw doelen en wensen voor de toekomst na het afronden van het Time to Shine traject, en hoe wil je jezelf inzetten voor positieve verandering en groei?
  • Welke aspecten van jezelf hebben behoefte aan heling en balans? Wat mag er tijdens de soundhealing naar boven komen?
  • Met welk gevoel wil je tijdens de soundhealing expressie geven aan jezelf en je creatieve energie, en bewust samenwerken met de trillingsfrequenties om je intenties te versterken en diepgaande effecten te ervaren?

Zoek een rustig plekje waar je comfortabel kan liggen of zitten en waar je zeker niet gestoord wordt.

Gebruik een hoofdtelefoon en luister naar de klankreis met de intentie die je net hebt verwoord in je achterhoofd.

Probeer tijdens de klankreis je helemaal over te geven aan de frequenties, alles los te laten en enkel te ervaren wat komt, zonder oordeel. Als je gedachten afdwalen, dat is niet erg, breng ze dan steeds je focus terug naar de klanken.

Hier heb je nog de kans om terug te blikken en te reflecteren naar wat je tijdens de klankreis hebt beleefd.

  • Welke sensaties, emoties of gedachten kwamen naar boven tijdens de soundhealing die je nog steeds voelt resoneren in je lichaam en geest?
  • Hoe heeft de soundhealing je perspectieven veranderd of je intenties voor de toekomst verhelderd? Zijn er nieuwe inzichten ontstaan die je graag wilt koesteren en integreren in je verdere groeiproces?

Dank je wel!

Neem nog even de tijd om de inzichten van deze klankreis te laten doorwerken. Laat de kracht van deze ervaring je voortstuwen op je pad naar zelfontdekking en persoonlijke ontwikkeling. Moge de klanken die we delen nog lang naklinken in je hart, je begeleiden bij het omarmen van je ware zelf en je inspireren om met moed en vastberadenheid de toekomst tegemoet te treden.
Bedankt om deze klankreis aan te gaan.
Blijf schitteren en groeien!

 

Kristof van Askhara

Over Akshara

Als soundhealer geef ik regelmatig klankreizen in groep en individueel, zowel online als offline. Hieronder stel ik je mij aanbod kort voor, op mijn website vind je meer informatie

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief

Individuele sessie

Een individuele klankschaalsessie of klanktherapie werkt diep en intens op fysiek, energetisch en spiritueel niveau. We starten steeds met een gesprek. Vanuit jouw noden van het moment bepalen we de intentie voor de klanksessie. Dit kan gaan van een ontspanning, meditatie of klankmassage tot een energetische behandeling bij fysieke, emotionele en mentale pijn. Een individuele sessie zet heel veel in beweging.

Groepssessies

Een soundhealing in groep noem ik liever een klankreis of klankmeditatie. Je maakt samen met een groep luisteraars een reis naar binnen, naar een diepe staat van ontspanning. Ik begeleid die reis met Tibetaanse en kristallen klankschalen, aangevuld met andere meditatieve instrumenten. Je drijft weg in een diepe staat van ontspanning op de rustige tonen en samenklanken van de instrumenten.