samenwerking met union retreats

Versterk je sessie met een klankreis door samenwerking

Samenwerking / boekingen

Ik versterk je met de kracht van soundhealing

Verrijk je ademsessie, yoga-les, healing of retreat met een live sound healing sessie. We brengen de kracht van klank en de essentie van jouw sessie samen tot een krachtig geheel.

Boekingen

Ben je op zoek naar een unieke beleving of workshop? Een sessie voor de deelnemers van je retreat? Eens iets anders in je yoga studio of heb je gewoon zin om eens onder vrienden of voor een gelegenheid een soundhealing sessie te organiseren? 

Zo speelde ik reeds voor de gemeente, retreats, yoga studios, team- buildings, ademsessies, een mother blessing, vrijgezellen… 

De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op en vertel me over jouw idee. Ik denk graag met je mee voor een sessie op maat!

klankmeditaties en klankreizen in groep - samenwerking

De yoga bij Kristof is werkelijk fantastisch en overtreft alles. De begeleiding is super, de lessen zijn heel waardevol en impactvol. Je voelt het verschil onmiddellijk in je lichaam en je geniet er de dagen erna ook nog erg van. Kristof voorziet de lessen op een opbouwend tempo en tegelijk heel intuïtief, net alsof hij precies weet wat je op dat moment nodig hebt. Iedere keer opnieuw genieten dus! I’m a fan!!

– Krista

Kristof heeft een gave! Een gave om je met geluid in vervoering te brengen, je bijna letterlijk naar een andere wereld te brengen. Zijn passie voor klankreizen komt duidelijk naar voor tijdens de sessies! Online zijn ze al geweldig, maar als je de kans hebt ga zeker eens een live sessie volgen in de tent. De aanwezigheid van de natuur en de elementen en de rust die de locatie uitstraalt is echt een meerwaarde en brengt je nog dieper in de klankreis!

Kelly

Ik ervaarde dit als een zeer diepgaande soundhealing in een prachtige omgeving. Voor mij voelde het heel helend en super ontspannend. Je voelt je ook meteen welkom en veilig. Vooraf hielp Lidewei ons om onze stem intuïtief te gebruiken en ook dit voelde heel goed en heeft me echt geholpen. Ik raad dit echt aan iedereen aan en dat ga ik ook zeker doen !

Kelly

Eerdere samenwerkingen

Breathe and Reveal Versterk je sessie met een klankreis door samenwerking
Mie-Time Pilates samenwerking
Union retreats samenwerking
De Online Yoga juf samenwerking
Gemeente Brecht samenwerking
Bloom magazine samenwerking
Versterk je sessie met een klankreis door samenwerking

Samenwerken praktisch

  • Heb je interesse om samen te werken? Neem dan via de knop hieronder contact met me op. 
  • Ik reageer zo snel mogelijk met extra uitleg. Ik stem ook graag eens telefonisch af, zodat we heel duidelijk kunnen afstemmen

Neem contact op om samen te werken

Neem vrijblijvend contact op om een eventuele samenwerking te bespreken.