quantum zielenreis - klankschalen

zielenreis

Zielenreis

“In tune met je Ziel

Herken je dit?

 • Je loopt vast op je spirituele pad.
 • Je vind niet het juiste antwoord op wat er nu in je speelt.
 • Je weet niet goed wie of wat je bent en wat je hier komt doen
 • Je voelt verbinding met andere dimenties of tijden
 • Je voelt dat je potentiële stromen geblokkeerd wordt
 • Je hebt het gevoel dat je hier niet thuis hoort
Quantum zielenreis

Ga op zielenreis, jouw reis in jezelf

Tijdens een zielenreis of trancereis combineer ik de kracht van helende klanken met de reis van je eigen ziel. Je maakt een diepgaande connectie met je innerlijke wijsheid en essentie.

Ik begeleid je op klanken naar een diepe staat van ontspanning of meditatie. In deze staat gaan we jouw Ziel laten gaan naar daar waar nodig is, niet gebonden aan tijd en ruimte. Deze heel diepgaande sessie laat je toe om naar vorige levens, andere dimensies of werelden te reizen, of geeft inzicht in heel complexe vragen.

Een zielenreis is geen gewone luisterervaring; het is een ontdekkingsreis naar de diepste lagen van jezelf. Tijdens deze sessie gebruik ik een zorgvuldig samengestelde reeks klanken, waaronder drum, klankschalen, gong en andere instrumenten, om een veilige begeleiding te creëren waarin jouw ziel vrijelijk kan dwalen en verkennen. Voor of na de sessie kan je ook nog een intuitieve kaart en/of olie trekken om de reis kracht bij te zetten.

Hoe Verloopt een  Zielenreis:

De reis begint met een inleidend gesprek zodat ik jouw intentie en verlangens voor de zielenreis begrijp. Vervolgens creëren we een veilige setting waarin je kan ontspannen en jezelf kunt openstellen voor de klanken die de reis begeleiden. De trillingen doordringen elke cel van je zijn, openen deuren naar diepe lagen van bewustzijn en creëren een harmonieus samenspel tussen lichaam, geest en ziel.

Wat Je Kunt Ervaren:
 • Diepe Zielsverbinding: De klanken nodigen uit tot een diepe verbinding met je innerlijke zelf, waardoor je toegang krijgt tot de wijsheid en inzichten, eventueel uit vorige levens, die in jouw ziel verscholen liggen.
 • Energetische Harmonie: De trillingen werken op energetisch niveau, balanceren en harmoniseren de subtiele energieën van je ziel voor een gevoel van evenwicht en heelheid.
 • Zielsreflectie: De reis biedt ruimte voor zelfreflectie, waarin je je bewust wordt van patronen, verlangens en mogelijkheden voor persoonlijke groei.
 • Spirituele Ontvouwing: Het is een kans voor spirituele groei en bewustwording, waarin je kunt ervaren wat er werkelijk toe doet op zielsniveau.

Een zielenreis begeleid door klanken is een intieme ontmoeting met je eigen innerlijke landschap. Het opent de deur naar diepgaande zelfontdekking en biedt een unieke gelegenheid om te luisteren naar de fluisteringen van je ziel. Maak je klaar voor een reis van heling, bewustwording en transformatie.

Quantum zielenreis - Kristof Lambregts

Laat je ondersteunen

Tijdens een zielenreis combineer ik mijn meer dan 25 jaar ervaring als muzikant met het energetische werk met klanken om een veilige en warme reis voor jou te creëren. De juiste frequenties en trillingen versterk ik door de kracht van samenklank. De toegevoegde muzikale dimensie verrijkt de energetische healing, waardoor jouw zielenreis nog dieper wordt.

Mijn toewijding ligt in het bouwen van een veilige setting waarin mijn soundhealing expertise en muzikale vaardigheden samensmelten. Dit resulteert in een unieke, transformerende reis die helemaal is afgestemd op jouw zielsbehoeften. Vertrouw op mijn begeleiding om je te leiden naar innerlijke diepten, waar je de subtiele stem van je ziel kunt ervaren en jouw zielenreis kunt starten in alle comfort van veiligheid.

Meer over mij

Praktisch

  • Een zielenreis duurt ongeveer de 2 uur en is steeds op maat van jouw behoefte
  • We beginnen steeds met een persoonlijk gesprek om jouw doel en intentie helder te bespreken, dan volgt de zielenreis met nadien een nabespreking of reflectiemoment.
  • Voor of na de sessie kan je intuitief een kaart of olie trekken om de sessie nog meer kracht bij te zetten
  • We gebruiken diverse instrumenten, waaronder drum, klankschalen, gong en andere meditatieve instrumenten om de helende ervaring te verrijken
  • Draag comfortabele kledij
  • Energetische uitwisseling: €120

   

  Quantum Zielenreis - energetische soudhealing en meditatie

  Ik deed een diepgaande individuele soundhealing bij Kristof en wauw, wat een beleving was dat. Ik stapte erin zonder verwachtingen en liet alles op me afkomen.

  Kristof toetst voor de healing af wat je klachten zijn zodat hij de sessie helemaal kan afstemmen op jouw noden. Zelf ben ik een chronisch ziek persoon, dus er waren wel wat puntjes die aangehaald konden worden.

  Doorheen de soundhealing kwam ik écht tot rust en voelde ik hoe mijn lichaam zich compleet ontspande. De stemvorken hielpen de spieren die vastzaten ontspannen, de tibetaanse klankschalen konden mijn hoofd stil krijgen, de koshi’s zorgden voor nog meer ontspanning en de gong bracht me inzichten. Ik heb ook als een roos geslapen die nacht, wat een unicum is.

  Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze soundhealing, maar nog meer voor Kristof en dat onze paden mochten kruisen.

  Kristof weet wat hij doet. En volgens mij is iedereen gebaat bij een soundhealing verzorgd door hem.

  Dankjewel Kristof voor deze mooie healing   

  Faye

  Ontdek mijn andere aanbod

  soundhealing met gong en klankschalen en drum in het bos

  Klankreis in groep

  Kristof Lambregts Yoga

  yoga