Selecteer een pagina

Over mij

“Akshara Brahma Yoga”
~ Bhagavad Gita

Kristof is de oprichter en drijvende kracht achter Akshara. Het is zijn missie om zoveel mogelijk mensen helpen met het vinden van hun ware zelf en hun ideale leven.

Al van jongsaf was muziek een rode draad door zijn leven. Zowel als luisteraar als muzikant. Toen hij zich begon te verdiepen in bewustzijn en innerlijke genezing kwam hij op zijn pad als yogaleraar in aanraking met klankschalen. Die zette hij dan al snel in tijdens de relaxaties.

Vanuit een grote liefde voor meditatie en muziek was het voor hem dan ook vanzelfsprekend om met klankschalen aan de slag te gaan en een opleiding tot “soundhealer” te volgen.

Als soundhealer is Kristof expert in het energetisch overbrengen van intenties en energie door middel van frequenties. Hij begeleidt je op de klanken van klankschalen, Gong en een hele reeks andere klankinstrumenten in een diepe meditatieve staat. De combinatie van de frequenties en de intentie vloeien door tot in je lichaam, geest en ziel. Van daaruit kan je transcenderen en kan er healing plaatsvinden.

Opleidingen:

  • Yoga leraar: Arhanta ashrams
  • Meditatie leraar: Arhanta ashrams
  • Klankbaden kristallen klankschalen: Ali Young
  • Soundhealer met kristallen klankschalen: Tony Nec
  • Soundhealer met Tibetaanse klankschalen: Tony Nec
  • Gongmaster: Happynings soundhealing
“Music is the celestial sound, and it is sound that controls the whole universe, not atomic vibrations. Sound energy, sound power, is much, much greater than any other power in the world.”
~ Swami Satchidananda