individuele soundhealing door Kristof Lambregts

Kristof Lambregts Kristof Lambregts Kristof Lambregts Kristof Lambregts

Kristof Lambregts

 “Tune your Self”

Over Kristof Lambregts

Ik ben Kristof Lambregts, de oprichter van Akshara. Mijn passie is om mensen te begeleiden op weg naar een leven in balans vanuit een holistische benadering. Met meer dan 25 jaar ervaring als muzikant integreer ik mijn achtergrond in elke soundhealing, (klank)meditatie en yoga sessie. Met deze combinatie kan ik niet alleen met de juiste frequenties en trillingen werken, maar ook met de kracht van muzikale intervallen in samenklank.

 

Hoe het begon

Voor mij is sound healing onlosmakelijk verbonden met de yoga filosofie. Door jaren zelf yoga te volgen, werd mijn interesse in de yoga filosofie groter en groter. Uiteindelijk besloot ik zelf een opleiding tot yogadocent te volgen, die niet enkel toespitste op het aanleren van de houdingen, maar een degelijke achtergrond in de filosofie bood. Initieel was ik helemaal niet van plan om les te geven maar na de opleiding begon het toch wel heel hard te kriebelen om deze eeuwenoude kennis door te geven.

Tijdens mijn yogalessen zag ik leerlingen groeien, zowel op fysiek als op emotioneel en spiritueel vlak. Vooral de eind relaxatie was voor veel leerlingen de kers op de taart, het moment waarop ze de inzichten van de les konden integreren.

Ik wilde met die eind relaxatie een stap verder gaan en ook mijn muzikale achtergrond erin verweven. Mijn eerste set Tibetaanse klankschalen was al snel gekocht en toen kwam alles in een stroomversnelling. Ik ontdekte de kracht van soundhealing van dichtbij en wist: hier moet ik wat mee.

Al snel volgden er verschillende soorten opleidingen binnen soundhealing, yoga en mediatie en breidde de collectie instrumenten steeds verder uit. Helemaal klaar om nog meer mensen te kunnen helpen op een holistische manier. Yes, mijn job is een droomjob!

Mijn soundhealing sessies

In mijn soundhealing sessies maak ik gebruik van mijn kennis op verschillende vlakken. Ik combineer het energetische werk met mijn muzikale kennis om zo extra mogelijkheden te benutten en dimenties toe te voegen aan elke sessie. Op die manier werken ze nog dieper.

Mijn yoga lessen

Na zelf jarenlang Hatha yoga lessen te hebben gevolgd, heb ik me verder verdiept in de yoga filosofie en levenshouding. Mijn opleiding als yoga docent was transformerend en bracht me op het pad dat ik nu volg als yoga leraar en soundhealer.  Ik begon met online yoga lessen te geven, maar als snel werd ik gevraagd de lessenreeks van mijn eigen docente over te nemen. 

In de yoga lessen die ik geef, breng ik soundhealing en yoga samen tot een holistisch geheel. Een klassieke Hatha yoga les wordt steevast bij de eind relaxatie aangevuld met een klankmeditatie op klankschalen. 

Kristof Lambregts soundhealing

Ontdek mijn opnames

Elke week vind je een nieuwe opname op mijn kanalen op de volgende platforms. Volg me zeker om op de hoogte blijven.

Akshara insight timer

Mooie Woorden

Ik ben onlangs bij Akshara Soundhealing in Brecht geweest voor een fantastische soundhealing sessie. De ruimte is zo mooi ingericht en met het binnenwandelen voel je je direct op je gemak. Kristof is een expert met jarenlange ervaring in yoga en soundhealing. Hij weet perfect welke instrumenten hij moet gebruiken. Een super aangename sessie waar ik helemaal ondergedompeld werd in prachtige resonantie die in de kern van mijn energie blokkades losmaakte. Mijn sacrale chakra is je dankbaar, Kristof.

Ruben

Even alles loslaten en herbronnen, het kan tijdens een klankreis van Akshara. Professionele aanpak, topkwaliteit en mooie locatie. Echt een aanrader voor wie even de rust wil opzoeken.

Elke

De klankreis in het bos was heel bijzonder! Een prachtige rustige plek, heerlijk warm aan de houtkachel, een gezellige sfeervolle tent, zorgde er voor dat ik meteen rustig werd en de stress van de dag al van mijn schouders gleed.

De klanken brachten mij in een diepe staat van mediatie en ik botste onverwacht op veel verdriet en angsten. Maar tegelijk voelde het veilig, mochten die angsten er zijn en voelde het alsof ze ook gedragen werden door de muziek, door de energie.

Kristof heeft een hele sterkte, warme en positieve energie en dit voel je. Het liefst zou ik elk weekend naar zijn soundhealing gaan.

Sofie

Zalige ervaring.

Eerste keer live, nu een keertje een online sessie gehad.

Ik heb me zelden in mijn leven zo ontspannen gevoeld en zo genoten van de helende klanken. Ik ben fan van Kristof zijn werk! Lieve groet, Gita

Gita

Ik ervaarde dit als een zeer diepgaande soundhealing in een prachtige omgeving. Voor mij voelde het heel helend en super ontspannend. Je voelt je ook meteen welkom en veilig. Vooraf hielp Lidewei ons om onze stem intuïtief te gebruiken en ook dit voelde heel goed en heeft me echt geholpen. Ik raad dit echt aan iedereen aan en dat ga ik ook zeker doen ! 😍

Kelly

Mijn ervaring: een reis van trillingen en vibraties die lichaam en geest roeren. Tijd en ruimte spelen amper nog een rol, enkel vervoering. Soms lichte speelse toesten, dan afgewisseld met een allesdoordringende gonggeluid.

En elke reis is anders, omdat we zelf ook veranderen. Een aanrader!

Curt

Deze week had ik mijn eerste kennismaking met de soundhealing. Eerst dacht ik: dit wordt hem niet! Mijn gedachten gingen alle kanten op. We hadden dit op voorhand besproken en ik probeerde steeds terug te komen naar het geluid van de klankschalen. Na een tijdje was ik volledig in the flow. Ik weet niet waar ik ben geweest en besefte pas dat ik weg was, toen kristof me terug haalde.

Ik had zoveel last van stress en stond voor enkele heel moeilijke beslissingen. De volgende dag was alles plots haarfijn duidelijk. De mist in mijn hoofd was volledig opgelost. De beslissing is gemaakt en alle daaraan gerelateerde stress is gesmolten als sneeuw voor de zon.

Dank je wel! Tot gauw!

Sandy

Kristof neemt je mee op een heerlijke klankreis. Alles (ja, echt alles) was in de puntjes voorbereid: een prachtige tent in het bos, een zachte matras, een dekentje, kussen, boekje om achteraf iets in te schrijven… je voelt je direct welkom en gedragen en dat gevoel bleef ook de volledige tijd aanwezig. Achteraf was er ruimte om te voelen en te delen en dat in warm kader. Dank u Kristof voor deze ervaring!

Nele

Kristof heeft een gave! Een gave om je met geluid in vervoering te brengen, je bijna letterlijk naar een andere wereld te brengen. Zijn passie voor klankreizen komt duidelijk naar voor tijdens de sessies! Online zijn ze al geweldig, maar als je de kans hebt ga zeker eens een live sessie volgen in de tent. De aanwezigheid van de natuur en de elementen en de rust die de locatie uitstraalt is echt een meerwaarde en brengt je nog dieper in de klankreis!

Kelly

Ik deed een diepgaande individuele soundhealing bij Kristof en wauw, wat een beleving was dat. Ik stapte erin zonder verwachtingen en liet alles op me afkomen.

Kristof toetst voor de healing af wat je klachten zijn zodat hij de sessie helemaal kan afstemmen op jouw noden. Zelf ben ik een chronisch ziek persoon, dus er waren wel wat puntjes die aangehaald konden worden.

Doorheen de soundhealing kwam ik écht tot rust en voelde ik hoe mijn lichaam zich compleet ontspande. De stemvorken hielpen de spieren die vastzaten ontspannen, de tibetaanse klankschalen konden mijn hoofd stil krijgen, de koshi’s zorgden voor nog meer ontspanning en de gong bracht me inzichten. Ik heb ook als een roos geslapen die nacht, wat een unicum is.

Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze soundhealing, maar nog meer voor Kristof en dat onze paden mochten kruisen.

Kristof weet wat hij doet. En volgens mij is iedereen gebaat bij een soundhealing verzorgd door hem.

Dankjewel Kristof voor deze mooie healing

Ik had zoveel last van stress en stond voor enkele heel moeilijke beslissingen. De volgende dag was alles plots haarfijn duidelijk. De mist in mijn hoofd was volledig opgelost. De beslissing is gemaakt en alle daaraan gerelateerde stress is gesmolten als sneeuw voor de zon.

Dank je wel! Tot gauw!

Faye

Topervaring ! super fijne klankreis in een tent in het bos die zelfs bij 32gr buiten aangenaam voelt, zachte matras, kussentje, dekentje, thee en zelfs een WC.  Kristof zorgt echt voor alles en maakt het magisch met zijn klanken.  Puur genieten !

Chantal

De yoga bij Kristof is werkelijk fantastisch en overtreft alles.  De begeleiding is super, de lessen zijn heel waardevol en impactvol.  Je voelt het verschil onmiddellijk in je lichaam en je geniet er de dagen erna ook nog erg van.  Kristof voorziet de lessen op een opbouwend tempo en tegelijk heel intuïtief, net alsof hij precies weet wat je op dat moment nodig hebt.  Iedere keer opnieuw genieten dus!  I’m a fan!!

Krista

Fijne yoga instructeur die samen met jou naar een oplossing zoekt als je een bepaalde houding niet kan (ik was toen zwanger). Legt geduldig uit (en toont deze ook) hoe je een houding doet als je deze nog niet kent. En een hele fijne rustige stem om naar te luisteren 🙂

Julie