Klankschalentherapie voor energetische en chakra healing

Klankschalentherapie voor energetische en chakra healing

1:1 Soundhealing

“Kom in harmonie met jezelf

individuele soundhealing

Herken je dit?

In deze hectische wereld loop je jezelf snel voorbij. Je cijfert je weg voor anderen en voelt je al snel uit balans. De connectie met je Zelf is weg. Je voelt je “out of tune” zowel op fysiek, emotioneel als spiritiueel niveau.

 

   • Je bent de connectie met je Zelf kwijt
   • Je slaapt slecht
   • Emoties of trauma’s blijven je leven overheersen
   • Je neemt beslissingen vanuit angst
   • Je kampt met burn-out of depressie
   • Je voelt je zwaar en de energie stroomt niet meer goed
   • Je ervaart stress bij dagdagelijkse bezigheden
   • Je ervaart fysieke, emotionele of mentale pijn

Voel je jezelf uit balans in deze hectische wereld? Mis je de connectie met jezelf op fysiek, emotioneel of spiritueel niveau? Ervaar de helende kracht van soundhealing tijdens de individuele klanksessies, volgens de principes van klankschalentherapie, energetische healing en chakra balancing. Ontdek hoe we samen energetische blokkades, pijn en stress aanpakken. Een transformatieve reis naar innerlijke harmonie en welzijn.

Chakra healing klankschaal therapie
Klankschaal therapie energetische healing

Ervaar de helende kracht van soundhealing

Tijdens de individuele klankschalentherapie sessies  werken we diep en intens op fysiek, energetisch en spiritueel niveau. Over verschillende sessies pakken we jouw blokkades, pijnen of angsten aan.

Een klankschalentherapie sessie voor energetische en chakra healing helpt je bij

 • Verlicht fysieke, emotionele en mentale pijn.
 • Balanceert je chakra’s en bevordert energiestroming.
 • Lost energetische blokkades op.
 • Brengt rust in het hoofd en brengt je in contact met je lichaam.
 • Creëert een diepe connectie met jezelf voor transformatie.
 • Klanken en trillingen brengen evenwicht en harmonie in je lichaam en geest.
 • Biedt helderheid over jezelf en situaties.
 • Vermindert stress en stressgerelateerde klachten.
 • Verbetering van de slaapkwaliteit.
 • Bevordert mentale stabiliteit en verlicht zwaar denken.

Laat mij je helpen

Als ervaren soundhealer integreer ik mijn meer dan 25 jaar ervaring als muzikant in elke sessie. Deze unieke combinatie stelt me in staat niet alleen met de juiste frequenties en trillingen te werken, maar ook met de kracht van muzikale intervallen in samenklank. Mijn muzikale achtergrond voegt een extra dimensie toe aan de energetische healing, waardoor jouw sessies worden verrijkt met een diepere en meer impactvolle ervaring. Mijn toewijding ligt in het creëren van een harmonieuze synergie tussen mijn helende expertise en muzikale vaardigheden, met als resultaat een unieke en transformerende reis voor jou.

Meer over mij

Klankschaal therapie energetische healing
Klankschaal therapie energetische healing

Wat Mag Je Verwachten

Elke 1:1 soundhealing sessiereeks begint met een persoonlijk gesprek, waarin we jouw behoeften verkennen en samen doelen en intenties voor de komende behandelingen vaststellen. We beoordelen hoe ik jou het beste kan ondersteunen.

Afhankelijk van jouw klachten gebruik ik verschillende instrumenten en behandelvormen over meerdere sessies, aangepast aan wat het beste voor jou werkt. We plannen tijdens de eerste sessie ook je vervolgtraject in: hoeveel sessies zijn optimaal voor jouw doel en met welke technieken we zullen werken.

Al vanaf de eerste sessie ervaar je diepgang en wordt veel in beweging gezet. De diepgaande soundhealing wordt volledig aangepast aan jouw behoeften. Ik begeleid je naar een diepe ontspanning of meditatie waarin het zelfhelende vermogen actief is en heling optimaal kan plaatsvinden.

Praktisch

 • Een individuele sessie duurt 75 minuten en is steeds op maat van jouw behoefte
 • We beginnen met een persoonlijk gesprek, dan volgt de klanksessie zelf en nog een nabespreking of reflectiemoment
 • We gebruiken diverse instrumenten, waaronder klankschalen, gong, en andere, om de helende ervaring te verrijken
 • Draag comfortabele kledij
 • Energetische uitwisseling €75
individuele soundhealing - Klankschaal therapie

Ik deed een diepgaande individuele soundhealing bij Kristof en wauw, wat een beleving was dat. Ik stapte erin zonder verwachtingen en liet alles op me afkomen.

Kristof toetst voor de healing af wat je klachten zijn zodat hij de sessie helemaal kan afstemmen op jouw noden. Zelf ben ik een chronisch ziek persoon, dus er waren wel wat puntjes die aangehaald konden worden.

Doorheen de soundhealing kwam ik écht tot rust en voelde ik hoe mijn lichaam zich compleet ontspande. De stemvorken hielpen de spieren die vastzaten ontspannen, de tibetaanse klankschalen konden mijn hoofd stil krijgen, de koshi’s zorgden voor nog meer ontspanning en de gong bracht me inzichten. Ik heb ook als een roos geslapen die nacht, wat een unicum is.

Ik ben zo ontzettend dankbaar voor deze soundhealing, maar nog meer voor Kristof en dat onze paden mochten kruisen.

Kristof weet wat hij doet. En volgens mij is iedereen gebaat bij een soundhealing verzorgd door hem.

Dankjewel Kristof voor deze mooie healing   

Faye

Deze week had ik mijn eerste kennismaking met de soundhealing. Eerst dacht ik: dit wordt hem niet! Mijn gedachten gingen alle kanten op. We hadden dit op voorhand besproken en ik probeerde steeds terug te komen naar het geluid van de klankschalen. Na een tijdje was ik volledig in the flow. Ik weet niet waar ik ben geweest en besefte pas dat ik weg was, toen kristof me terug haalde.

Ik had zoveel last van stress en stond voor enkele heel moeilijke beslissingen. De volgende dag was alles plots haarfijn duidelijk. De mist in mijn hoofd was volledig opgelost. De beslissing is gemaakt en alle daaraan gerelateerde stress is gesmolten als sneeuw voor de zon.

Dank je wel! Tot gauw!

Sandy

Veelgestelde vragen

Hoe gaat zo'n sessie in zijn werk?

Voorafgaand aan een klanksessie vindt er een kennismakingsgesprek plaats, waarin we samen bepalen hoe ik jou het beste kan ondersteunen.

Afhankelijk van jouw specifieke klachten en behoeften maak ik gebruik van diverse instrumenten en behandelvormen gedurende meerdere sessies, altijd aangepast aan wat het beste voor jou werkt.

Na de sessie is er ruimte om te landen en te delen en reflecteren.

Ik heb nog geen ervaring met soundhealing

Dat is helemaal niet nodig, je hebt geen voorkennis nodig. Ik begeleid je van begin tot einde en maak ruimte voor vragen. Het enige dat je hoeft te doen is comfortabel liggen en de klanken doen de rest.

Wat als ik fysieke klachten heb?

Het werken met klanken is niet invasief en fysieke klachten vormen geen enkel probleem. Wel is het fijn als je me hiervan op de hoogte brengt, zodat ik ermee rekening kan houden. Dit kan je eenvoudig doen tijdens het boeken of tijdens het inleidend gesprek. Sowieso vraag ik er ook altijd nog even naar.

Ben je niet zeker neem dan gerust contact op zodat ik voor jouw specifieke situatie meer uitleg kan geven.

Moet ik iets meebrengen?

Helemaal niets, je draagt wel best comfortable kledij en geen juwelen rond de nek of oren.

Wist je dat klankschalen een enorme energetische kracht hebben en ook energie opladen? Heb je edelstenen of juwelen die je graag wil opladen met de kracht van de sessie, breng ze dan zeker mee. We geven hen een plekje bij de klankschalen gedurende de sessie.

Kan ik ook digitaal betalen?

Je kan zowel betalen via payconiq als cash. Als je graag een factuur wenst kan dat uiteraard ook.

Ontdek mijn andere aanbod

Zielenreis - energetische soudhealing en meditatie

Zielenreis

soundhealing met gong en klankschalen en drum in het bos

Klankreis in groep

Kristof Lambregts Yoga

yoga