klankmeditaties en klankreizen

Agenda

“Laat je onderdompelen in een klankbad in groep”

klankmeditaties en klankreizen door Kristof

Klankmeditaties en klankreizen in groep

Betreed de betoverende wereld van gezamenlijke soundhealing sessies, waar klanken en trillingen samensmelten om een harmonieus tapijt van ontspanning en genezing te weven. In onze groepssessies verwelkomen we deelnemers in een sfeer van gedeelde energie, waar individuele intenties zich vermengen en resoneren met de collectieve harmonie.

De klanken van instrumenten zoals klankschalen, gongs en andere resonante tools leiden de groep naar een diepe staat van ontspanning. Samen verkennen we de kracht van geluid als een bron van heling, terwijl de trillingen zich een weg banen door lichaam, geest en ziel. Het is een reis naar binnen, begeleid door de magie van klank, waarbij stress wordt losgelaten en innerlijke rust wordt omarmd.

Als ervaren soundhealer neem ik de groep mee op een reis van geluid en stilte, balancerend tussen verstilling en dynamiek. Of je nu een doorgewinterde deelnemer bent of voor het eerst deelneemt aan een soundhealing sessie, de groepsdynamiek voegt een extra dimensie toe aan de ervaring. De gedeelde energie versterkt het effect van de klanken, waardoor een dieper gevoel van verbondenheid en welzijn ontstaat.

Sluit je aan bij onze soundhealing groepssessies en ontdek de kracht van collectieve resonantie. Laat de klanken je leiden naar een plek van innerlijke harmonie, waar de stress van alledag vervaagt en ruimte wordt gemaakt voor vernieuwde vitaliteit. Verbind je met gelijkgestemden en laat je meevoeren op de golven van genezende klanken in een collectieve reis naar innerlijke balans en welzijn.

klankmeditaties en klankreizen in groep

Agenda

Georganiseerd door
Locatie
Maand
 • Resetten

  Veelgestelde vragen over klankmeditaties en klankreizen

  Hoe gaat zo’n klankreis in groep in zijn werk?

  Iedereen komt aan op de locatie en kan even landen op zijn of haar plekje. Zodra iedereen comfortabel ligt, begint de klankreis. Ik begeleid je rustig in een meditatieve staat met behulp van een visualisatie. Dan begint de klankreis zelf. Met behulp van de trillingen van de instrumenten ga je op reis in jezelf. Op het einde van de sessie haal ik je zacht terug naar het hier en nu. Je hebt dan ruim de tijd om terug te keren in je lichaam, ervaringen neer te schrijven in het boekje dat je kreeg en je reis te verwerken.  

  We sluiten af met een tas thee, afgestemd op de intentie van de sessie en een cirkel waarin wie wil iets kan delen over zijn reis.

  Is een klankreis intensief?

  Alles hangt af van de intentie die gezet wordt, een klankreis kan een transformatieve belevenis zijn als jij dat zelf toelaat. In groep is de intentie veel algemener en vaak gericht op diepe ontspanning. Voel je vrij om voor jezelf een andere intentie te zetten als je dat wil. Je bent in een veilige omgeving waar je alles over je mag laten komen. De klankreizen worden zo opgebouwd dat je deze transformaties ook tijdens de reis een plek kan geven. 

  In de veilige cirkel achteraf kan je ook delen met de andere deelnemers wat jou heeft aangegrepen. 

  Wil je in de diepte gaan en werken op je eigen intenties, dan boek je best een individuele soundhealing, die volledig op jouw noden is afgestemd. 

  Wat als ik in slaap val?

  Dat kan en is geen probleem. De frequenties van de instrumenten werken sowieso door op het onbewuste niveau. Het is ook zeker niet zo dat als je je niets meer van je reis herinnert, je in slaap bent gevallen. Het is normaal dat je niet alles meer weet.

  Is dit een veilige omgeving?

  Ja, we zetten veiligheid voorop tijdens een klankreis. Weet dat je alles kan en mag beleven en delen tijdens de reis. 

  We vragen daarom ook aan de deelnemers om naar elkaar te luisteren zonder oordeel en om niets te delen over andere aanwezigen zonder hun expliciete toestemming.

  Is een online soundhealing of klankreis even effectief?

  Hoewel beide sessies op een andere manier werken, blijven de kracht van geluid en de frequenties die gebruikt worden de basis van de soundhealing, wat ook online niet verandert.

  Bij een offline sessie voel je de trillingen van de klankinstrumenten rechtstreeks in je lichaam, wat een extra dimensie toevoegt aan je ervaring. 

  Een online sessie kan je dan weer volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving, waardoor je ook na de sessie in die diepe ontspanning kan blijven zonder nog het verkeer in te moeten, bv.

  Ontdek mijn individuele aanbod