klankmeditaties en klankreizen

Klankreizen in groep

Ervaar diepe ontspanning

Klankreizen in groep worden begeleid door klankschalen en Gong

Klankmeditaties en klankreizen in groep

Onze klankreizen in groep zijn elke keer een andere ervaring die voor iedereen uniek is. Elke klankreis heeft een vooraf bepaald thema, die wordt dan aangevuld met jouw eigen intentie. We beginnen elke sessie met het intentioneel drinken van een speciaal samengestelde kruidenthee die jouw intentie kracht bijzet.
Na een korte introductie met een ontspannende visualisatie vloeit de sessie over naar de klanken. Je lichaam en geest worden rustig en komen in een meditatieve staat.

Pas wanneer die meditatieve staat bereikt is, meestal na 20 minuten, begint het intentionele gedeelte van de soundhealing. Dit is het langste en meest intense stuk van een sessie. Afhankelijk van het thema en de intentie worden er bepaalde klanken en frequenties gespeeld die deze intentie versterken. In deze fase kan er ook fysieke en mentale heling plaatsvinden.
Op het einde van de klankreis brengen de klanken je terug naar je fysieke lichaam. Deze klanken zijn zo opgebouwd, dat ze je reis afsluiten en je niet bruusk terughalen; dat is belangrijk voor een veilige en goede ervaring. Na een sessie voorzien we ruimte en tijd voor
reflectie, te journalen en het delen van ervaringen.

Wij voorzien alles voor jou:

 • Een veilige setting
 • Comfortabele matras, deken, kussen
 • Ceremonie met kruidenthee
 • Water en een hapje om te landen
 • Een journal pakketje
Tijdens klankreizen in groep kom je tot diepe ontspanning

Geplande klankreizen in groep

Georganiseerd door
Locatie
Maand
 • Resetten

  Veelgestelde vragen over onze klankreizen in groep

  Hoe gaat zo’n klankreis in groep in zijn werk?

  Iedereen komt aan op de locatie en kan even landen op zijn of haar plekje. We beginnen met een tas thee, afgestemd op de intentie van de sessie om deze kracht bij te zetten. Zodra iedereen comfortabel ligt, begint de klankreis. Ik begeleid je rustig in een meditatieve staat met behulp van een visualisatie. Dan begint de klankreis zelf. Met behulp van de trillingen van de instrumenten ga je op reis in jezelf. Op het einde van de sessie haal ik je zacht terug naar het hier en nu. Je hebt dan ruim de tijd om terug te keren in je lichaam, ervaringen neer te schrijven in het boekje dat je kreeg en je reis te verwerken.  

  Daarna is er nog een cirkel waarin wie wil iets kan delen over zijn reis.

  Is een klankreis intensief?

  Alles hangt af van de intentie die gezet wordt, een klankreis kan een transformatieve belevenis zijn als jij dat zelf toelaat. In groep is de intentie veel algemener en vaak gericht op diepe ontspanning. Voel je vrij om voor jezelf een andere intentie te zetten als je dat wil. Je bent in een veilige omgeving waar je alles over je mag laten komen. De klankreizen worden zo opgebouwd dat je deze transformaties ook tijdens de reis een plek kan geven. 

  In de veilige cirkel achteraf kan je ook delen met de andere deelnemers wat jou heeft aangegrepen. 

  Wil je in de diepte gaan en werken op je eigen intenties, dan boek je best een individuele soundhealing, die volledig op jouw noden is afgestemd. 

  Wat als ik in slaap val?

  Dat kan en is geen probleem. De frequenties van de instrumenten werken sowieso door op het onbewuste niveau. Het is ook zeker niet zo dat als je je niets meer van je reis herinnert, je in slaap bent gevallen. Het is normaal dat je niet alles meer weet.

  Is dit een veilige omgeving?

  Ja, we zetten veiligheid voorop tijdens een klankreis. Weet dat je alles kan en mag beleven en delen tijdens de reis. 

  We vragen daarom ook aan de deelnemers om naar elkaar te luisteren zonder oordeel en om niets te delen over andere aanwezigen zonder hun expliciete toestemming.

  Is een online soundhealing of klankreis even effectief?

  Hoewel beide sessies op een andere manier werken, blijven de kracht van geluid en de frequenties die gebruikt worden de basis van de soundhealing, wat ook online niet verandert.

  Bij een offline sessie voel je de trillingen van de klankinstrumenten rechtstreeks in je lichaam, wat een extra dimensie toevoegt aan je ervaring.

  Een online sessie kan je dan weer volgen vanuit je eigen vertrouwde omgeving, waardoor je ook na de sessie in die diepe ontspanning kan blijven zonder nog het verkeer in te moeten of zelfs gewoon kan slapen.

  Ontdek mijn individuele aanbod