Whispering leaves (klankreis bos Wuustwezel

Dompel jezelf onder in dit klankbad in een luxueuze tent in het bos. Ervaar diepe ontspanning en helende frequenties ten midden van de energie van de ongetemde natuur.

Het fluisteren van de bladeren. Terwijl de natuur hoog zomer viert en de dagen op zijn langst zijn zit ook onze vurige energie hoog. De warmte van de zon, de natuur in al zijn pracht en praal. Op dat moment is ook ons vuur element vaak heel krachtig aanwezig. Het zonnevlecht chakra raakt dan snel uit balans. Daar gaan we tijdens deze sessie aan werken.

Laat je meevoeren naar die diepe staat van ontspanning en rust, gedragen op de energie van de natuur die uit de winterrust ontwaakt. Kristallen en Tibetaanse klankschalen, Gong en andere meditatieve instrumenten begeleiden je naar een diepe staat van ontspanning en meditatie. Van daaruit vertrekt jouw eigen innerlijke reis.

  • Klankbad in groep op een unieke locatie tenmidden van de natuur
  • Beperkt aantal plaatsen voor een intieme beleving
  • Alles wat je nodig hebt ligt voor jou klaar (Matras, deken, hoofdkussen, journal pakketje)
  • Laat je meevoeren op de helende frequenties
  • Neem na de reis, bij een kopje thee, de tijd om jouw transformatie helemaal te beleven en te verwerken, journalen en delen voor wie wil

Het Wild Wood Camp is een ruime tent op een unieke locatie in Wuustwezel, te midden van de bossen. De tent is luxueus ingericht om jou de beste ervaring te bieden. Er zijn comfortabele matrassen om te liggen of zitten, warme dekens en kussens. We voorzien ook voor iedereen een pakket om te journalen en reflecteren na de sessie.

Kristof van Akshara Soundhealing geeft een klankbad in groep

Over Kristof

Kristof is de oprichter en drijvende kracht achter Akshara. Als soundhealer is hij expert in het energetisch overbrengen van intenties en energie door middel van frequenties. Hij begeleidt je op de klanken van klankschalen, Gong, en een hele reeks andere klankinstrumenten in een diepe staat van meditatie. De combinatie van frequenties en intentie vloeien door tot in je lichaam, geest en ziel. Van daaruit kan je transcenderen en kan er heling plaats vinden.

https://www.akshara.be

Praktisch

Over de locatie