Midwinter magic

Laat jezelf meevoeren op de magische energie van de diepe winter. Duik in de ontspannende en helende frequenties en laat ze je doordringen tot in het diepste van je zelf.

Stap binnen in een wereld van magie en verbinding in de koude van de winter, ten midden van de donkere dagen. Laat de klanken van de klankschalen, gong en andere meditatieve instrumenten je begeleiden op een meditatieve klankreis door de winterse natuur. Omarm de stilte van de koude wind en een wereld die bedekt is met een laag sneeuw.

  • Klankbad in groep op een prachtige locatie
  • Beperkt aantal plaatsen voor een intieme beleving
  • Laat je meevoeren op de frequenties van diepe ontspanning
  • Neem na de reis, bij een kopje thee, de tijd om jouw transformatie helemaal te beleven en te verwerken, journalen en delen voor wie wil

Deze klankreis gaat door in De verscholen tuin. Een prachtige ruimte in een oase van groen. Net buiten Antwerpen. Er zijn comfortabele matrassen om te liggen of zitten, warme dekens en kussens. We voorzien ook voor iedereen een pakket om te journalen en reflecteren na de sessie.

Kristof van Akshara Soundhealing geeft een klankbad in groep

Over Kristof

Kristof is de oprichter en drijvende kracht achter Akshara. Als soundhealer is hij expert in het energetisch overbrengen van intenties en energie door middel van frequenties. Hij begeleidt je op de klanken van klankschalen, Gong, en een hele reeks andere klankinstrumenten in een diepe staat van meditatie. De combinatie van frequenties en intentie vloeien door tot in je lichaam, geest en ziel. Van daaruit kan je transcenderen en kan er heling plaats vinden.

https://www.akshara.be

Praktisch

Over de locatie