Manipura Chakra activation – Solar plexus activation (Online)

Dompel jezelf onder in een diepgaand klankbad van ontspannende en helende frequenties. Activeer de warmte van je Zonnevlechtchakra.

Ervaar een diepe rust tijdens deze online soundhealing sessie. Laat jezelf onderdompelen in de helende frequenties zodat je vanuit die diepe staat van rust jou persoonlijke zielenreis kan maken. We brengen in deze klankreis extra aandacht naar het zonnevlechtchakra. Het chakra dat staat voor je vuur en warmte, zelfvertrouwen en spijsvertering.

Kristallen en Tibetaanse klankschalen, gong en andere meditatieve instrumenten zullen je begeleiden naar een staat van diepe innerlijke rust, op fysiek, energetisch en spiritueel niveau.

Laat je meedrijven op golven van diepe ontspanning en rust terwijl de klanken je ziel omhullen. Deze reis wordt geleid door Kristof, een deskundige in het veld van soundhealing.

Na de sessie krijg je ook nog de opname toegestuurd.

Het is mijn missie om deze meditaties toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht de financiƫle mogelijkheden. Daarom bied ik de online sessies aan op basis van een vrije bijdrage. Jouw bijdrage helpt om de kosten te dekken en het op deze manier voor iedereen toegankelijk te houden. De link voor een bijdrage krijg je na inschrijving in de mail.

Kristof van Akshara Soundhealing geeft een klankbad in groep

Over Kristof

Kristof is de oprichter en drijvende kracht achter Akshara. Als soundhealer is hij expert in het energetisch overbrengen van intenties en energie door middel van frequenties. Hij begeleidt je op de klanken van klankschalen, Gong, en een hele reeks andere klankinstrumenten in een diepe staat van meditatie. De combinatie van frequenties en intentie vloeien door tot in je lichaam, geest en ziel. Van daaruit kan je transcenderen en kan er heling plaats vinden.

https://www.akshara.be

Praktisch

Over de locatie