Full Moon Frequencies (Volzet)

Laat jezelf meevoeren op de magische energie van de volle maan. Duik in de stralende en helende frequenties en laat ze je doordringen tot in het diepste van je zelf.

Laat je zelf mee voeren op deze betoverende klankreis die plaatsvindt bij de volle maan. Tijdens deze bijzondere avond worden de kracht van de frequenties samen gebracht met de kosmische energie van de volle maan. Laat de frequenties van de klankschalen, gong en andere meditatieve instrumenten je begeleiden op deze klankreis. Verlicht je Ziel in de stralen van de maan.

“Tune your Self” in de volle maan energie.

  • Klankbad in groep op een prachtige locatie
  • Beperkt aantal plaatsen voor een intieme beleving
  • Laat je meevoeren op de frequenties van diepe ontspanning
  • Neem na de reis, bij een kopje thee, de tijd om jouw transformatie helemaal te beleven en te verwerken, journalen en delen voor wie wil

Deze klankreis gaat door in De verscholen tuin. Een prachtige ruimte in een oase van groen. Net buiten Antwerpen. Er zijn comfortabele matrassen om te liggen of zitten, warme dekens en kussens. We voorzien ook voor iedereen een pakket om te journalen en reflecteren na de sessie.

Kristof van Akshara Soundhealing geeft een klankbad in groep

Over Kristof

Kristof is de oprichter en drijvende kracht achter Akshara. Als soundhealer is hij expert in het energetisch overbrengen van intenties en energie door middel van frequenties. Hij begeleidt je op de klanken van klankschalen, Gong, en een hele reeks andere klankinstrumenten in een diepe staat van meditatie. De combinatie van frequenties en intentie vloeien door tot in je lichaam, geest en ziel. Van daaruit kan je transcenderen en kan er heling plaats vinden.

https://www.akshara.be

Praktisch

Over de locatie