Dragonmoon Frequencies (Online klankbad met lichttaal / drakenenergie)

Dompel jezelf onder in dit diepgaande klankbad van helende frequenties en lichttaal versterkt door de energie van de volle maan.

Ervaar een diepe rust tijdens deze online soundhealing sessie. Laat jezelf onderdompelen in de helende frequenties zodat je vanuit die diepe staat van rust jouw persoonlijke zielenreis kan maken, gedragen door lichttaal en helende frequenties. Keer in jezelf, kijk dieper in jezelf in het licht en de energie van de volle maan. We roepen ook de energie van de draken om ons te begeleiden tijdens deze sessie.

Kristallen en Tibetaanse klankschalen, gong en andere meditatieve instrumenten zullen je begeleiden naar een staat van diepe innerlijke rust, op fysiek, energetisch en spiritueel niveau. In die staat kan je dan optimaal de lichttaal ontvangen en laten inwerken.

Laat je meedrijven op golven van diepe ontspanning en rust terwijl de klanken je ziel omhullen. Deze reis wordt geleid door Kristof, een deskundige in het veld van soundhealing en Emma, energetisch werker in Nederland en een zuiver channel voor licht/brontaal.

Na de sessie krijg je ook nog de opname toegestuurd.

Kristof van Akshara Soundhealing geeft een klankbad in groep

Over Kristof

Kristof is de oprichter en drijvende kracht achter Akshara. Als soundhealer is hij expert in het energetisch overbrengen van intenties en energie door middel van frequenties. Hij begeleidt je op de klanken van klankschalen, Gong, en een hele reeks andere klankinstrumenten in een diepe staat van meditatie. De combinatie van frequenties en intentie vloeien door tot in je lichaam, geest en ziel. Van daaruit kan je transcenderen en kan er heling plaats vinden.

https://www.akshara.be

 

 

Over Emma Emma

Emma is de persoon achter De Zonnewende Healing. Als kanaal voor de energie ondersteunt zij mensen op hun pad naar meer verdieping en balans in het leven. Ze werkt met verschillende manieren, waaronder chakra healing en Access Bars om het zelfherstellend vermogen en je intuïtie te versterken. Daarnaast is ze een zuiver kanaal voor lichttaal, hierin zitten hoge frequenties die diepe transformatie en heling voortbrengen.
De energie werkt door op meerdere lagen en kan een nieuwe wereld voor je openen.

https://www.zonnewendehealing.nl/

Praktisch

Over de locatie