Ademcirkel met soundhealing (Mol)

World Breathing Day
Time to heal

Bewust verbonden ademen en soundhealing die samenvloeien tot een krachtig energetisch veld.

De wereld van transformatie heeft veel effect op ons als mens individueel maar ook als gemeenschap.
Doorheen de onrust en vele schijnbare onzekerheden, is het moeilijk om even stil te staan en tijd te nemen voor healing. Hier willen we op World Breathing Day bewust even bij stil staan. Daarom hebben we besloten onze talenten te bundelen en jullie iets unieks te presenteren…

  • In een veilige omgeving
  • Omringd en nauw begeleid door ervaren breathworkers
  • In aanwezigheid van de prachtige klanken van Akshara soundhealing…
    Organiseren we op donderdag 11 april ’24 een ademcirkel waar healing mag ontstaan… Mag groeien…
    Een uniek gebeuren op een prachtige locatie.

Wat kan je verwachten?
De bewust verbonden ademhaling is een krachtige tool en techniek om te ontdekken wat jouw leven en jouw zijn nog blokkeert en gaat je systeem losmaken om deze blokkades op te heffen.
De geluidsgolven en trillingsfrequenties van de instrumenten bevorderen je fysieke, emotionele en spirituele welzijn. Ze creëren een gevoel van balans en harmonie in lichaam, geest en ziel.
De combinatie van bewust verbonden ademen en soundhealing is dan ook erg krachtig…
Een combinatie die mooi samen vloeit en vele barrières doorbreekt…

Wat breng je zeker mee?
Je eigen drinken. Een flesje water, een thermosje thee,… We raden enkel aan om geen suikerrijke en cafeinerijke dranken mee te brengen. De combinatie ademwerk en soundhealing is vaak fysiek en mentaal heel intens, aanvullende suikers en/of cafeine heeft ons lichaam dan zeker niet nodig.
Een extra deken of kussen. Tijdens een ademreis kan je het vaak erg koud krijgen, een extra deken, just in case, is dan zeker ook een meerwaarde. Ook een persoonlijk, extra kussentje kan als aangenamer voelen maar hier ben je uiteraard vrij in.
Pen en papier. Tijdens een reis kan er veel op je pad komen: inzichten, gevoelens,… Voor sommigen is het dan ook fjn om meteen na de reis het gebeuren neer te pennen. Ben je iemand die vaak en veel schrjift? Dan raden we aan om zeker papier en pen mee te brengen zodat je op een later moment alles nog eens kan herlezen.

Wat raden we aan?
Probeer voor aanvang van de ademcirkel geen te zware maaltijden te nuttigen. Een moment van zelfzorg kan zo veranderen wanneer je maag zich op een niet al te fijne manier laat horen en voelen.
Draag comfortabele kledij. We laten ons hele systeem werken, kledij waar je je goed in voelt en je goed in kan bewegen, maakt het hele gebeuren toch net wat aangenamer.
Heb je nog vragen of bedenkingen?
Stuur ons dan zeker een mailtje en we beantwoorden je vragen graag.

Waar? Kerk Mol Donk, Sint Antoniusstraat 2A.
Wanneer? Donderdag 11 april ’24 van 19u30 tot 22u.
Prijs? €60
Inschrijven? Dit kan via www.breathreflection/agenda (deelname bevestigd na betaling).

Wij kijken er alvast naar uit!
Sonja, Tom, Sabrina en Kristof.

Praktisch

Over de locatie