Selecteer een pagina

Wild Wood Souls (Cacao, Runes, Sound journey)

Terug naar Events

Maak connectie met je oerenergie

Keer diep in jezelf, terug naar je kernkracht en ontdek je oerenergie. 

Laat je midden in het bos tussen de energie van de bomen begeleiden op deze reis. De hele beleving is geïnspireerd op de grondende kracht van het element aarde waarvan deze hele reis is doordrongen.

  • Ontvang jouw persoonlijke rune lezing, laat ze aanbrengen in de vorm van een rune tekening en neem die intentie mee tijdens de rest van de dag
  • Open je hart, maak je klaar voor de klankreis met de kracht van ceremoniële Cacao
  • Laat je dan meevoeren op de frequenties van de oeroude levenskracht
  • Neem de tijd om jouw transformatie helemaal te beleven en te verwerken

Het Wild Wood Camp is een ruime tent op een unieke locatie in Wuustwezel, te midden van de bossen. De tent is luxueus ingericht om jou, in een kleine groep van max 10 deelnemers, de beste ervaring te bieden. Er zijn comfortabele matrassen om te liggen of zitten, met warme dekens en kussens. Na elke sessie is er ruim de tijd om te aarden , ervaringen op te schrijven of na te genieten met een afgestemde kruidenthee.

Over Kristof

Kristof is de oprichter en drijvende kracht achter Akshara. Als soundhealer is hij expert in het energetisch overbrengen van intenties en energie door middel van frequenties. Hij begeleid je op de klanken van klankschalen, Gong, en een hele reeks andere klankinstrumenten in een diepe staat van meditatie. De combinatie van de frequenties en de intentie vloeien door tot in je lichaam, geest en ziel. Van daaruit kan je transcenderen en kan er healing plaats vinden.

Over Lyssa

De Runelegging en Cacao ceremonie worden gegeven door Lyssa Robyn Monroe. Ze werkt al jaren met de kracht van runen voor zichzelf en anderen en is expert in het interpreteren en energetisch aanvoelen.

Andere evenementen