Autumn Leaves (Bos – Wuustwezel)

Dompel jezelf onder in een klankbad in groep van diepe ontspanning en helende frequenties.

Een warm deken van bladeren maakt de bodem klaar voor de winter. Bomen laten alles los. De natuur gaat in rust en wij ook. Laat je meevoeren naar die diepe staat van ontspanning en rust, gedragen op de energie van de natuur die in rust gaat. Kristallen en Tibetaanse klankschalen, Gong en andere meditatieve instrumenten begeleiden je naar een diepe staat van ontspanning en meditatie. Van daaruit vertrekt jouw eigen innerlijke reis.

  • Klankbad in groep, met beperkt aantal plaatsen voor een intieme beleving
  • Laat je meevoeren op de frequenties van diepe ontspanning
  • Neem na de reis, bij een kopje thee, de tijd om jouw transformatie helemaal te beleven en te verwerken, journalen en delen voor wie wil

Het Wild Wood Camp is een ruime tent op een unieke locatie in Wuustwezel, te midden van de bossen. De tent is luxueus ingericht om jou de beste ervaring te bieden. Er zijn comfortabele matrassen om te liggen of zitten, warme dekens en kussens. We voorzien ook voor iedereen een pakket om te journalen en reflecteren na de sessie.

Kristof van Akshara Soundhealing geeft een klankbad in groep

Over Kristof

Kristof is de oprichter en drijvende kracht achter Akshara. Als soundhealer is hij expert in het energetisch overbrengen van intenties en energie door middel van frequenties. Hij begeleidt je op de klanken van klankschalen, Gong, en een hele reeks andere klankinstrumenten in een diepe staat van meditatie. De combinatie van frequenties en intentie vloeien door tot in je lichaam, geest en ziel. Van daaruit kan je transcenderen en kan er heling plaats vinden.

https://www.akshara.be

Andere events